Ingrediënten
- 500g lamsvlees
- 500g aardappelen
- 4 wortelen
- Groene olijven
- 2 tomaten
- 1 ajuin
- 2 teentjes knoflook
- Olijfolie
- Komijn
- Paprikapoeder
- Peterselie
- Zout
- Peper
- Gemberpoeder
- Doe de olijfolie, het vlees en de fijngesneden ajuin in een snelkookpan.
- Pel, ontzaad en snijd de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan het vlees.
- Laat een paar minuten bakken en voeg zout, peper, gemberpoeder en de fijngesneden knoflook.
- Bedek met water en laat 30 minuten afgedekt koken.
- Schil de aardappelen en de wortelen en snijd ze in grote stukken.
- Voeg de groenten toe aan het vlees samen met komijn, paprikapoeder en gehakte peterselie.
- Laat nog 15 minuten koken.
- Voeg aan het einde van de kooktijd de olijven toe en laat sudderen tot de saus dik wordt.