MazaBazaar streeft naar een perfecte combinatie van 4 wereldkeukens.

Of u nu op zoek bent naar Afghaanse levensmiddelen, Iraanse producten of ingrediënten uit de Turkse of Marokkaanse keuken? Bij MazaBazaar vindt u het allemaal. Er is geen enkele webshop in Nederland die al deze producten als een online supermarkt aanbiedt. Dit maakt ons een echte specialist op dit gebied. Wij bieden niet alleen levensmiddelen uit deze landen, maar daarnaast kunt u ook een aantal heerlijke gerechten op onze website vinden. Wij hebben geen fysieke winkel, maar zijn uitsluitend een online webshop. Dit betekent dat wij ons hier volledig op kunnen focussen, om zo de beste service aan u te leveren. Wij richten ons op verschillende producten uit een aantal productcategorieën, die wij zo snel mogelijk bij u bezorgen. Wij leveren uw bestelling dan ook altijd binnen 24 uur. Wilt u morgenavond genieten van een overheerlijk gerecht uit de Marokkaanse of Turkse keuken? Of wilt u iets nieuws proberen met Iraanse of Afghaanse producten? Bekijk dan direct onze verschillende recepten en bestel de benodigdheden online. Zo kunt u de volgende dag al ervaren wat voor lekkers MazaBazaar te bieden heeft.

Een samenwerking met meerdere verkopers

Dagelijks nieuwe producten

Bezoek de webshop

Het ontstaan van MazaBazaar

Ruim 15 jaar geleden zijn wij begonnen in deze business. Wij hebben daarom veel ervaring in deze branche en met deze producten. Dit maakt ons een echte specialist op het gebied van levensmiddelen uit enkele landen uit het Midden-Oosten. Met onze ruim 15 jaar ervaring in deze sector, weten wij welke producten gewild zijn. Omdat er nog geen aanbieder is die dit soort levensmiddelen als online supermarkt aanbiedt, zijn wij begonnen met MazaBazaar. Zo hoeft u niet meer ver te reizen om internationale producten van top kwaliteit te verkrijgen.

U hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit. Wilt u een heerlijke Marokkaanse couscous maken? Of heeft u Afghaanse producten  nodig voor een speciaal rijstgerecht? Via onze webshop heeft u alle benodigdheden binnen een dag al in huis. Wij weten maar al te goed hoe lekker de Turkse gerechten kunnen zijn en hoe populair de Iraanse keuken is. Daarom zijn wij begonnen met deze service. Wij helpen u graag om gemakkelijk en snel aan alle levensmiddelen te komen.

Ervaringen van gebruikers

Uitstekende service, de producten snel in huis en overzichtelijke webwinkel. Zeker aan aanrader!

A. Faqiri

Hele scherpe prijzen en alle producten op 1 website, echt ideaal voor ons grote gezin.

P. Sabee

Via via hoorde ik van MazaBazaar en ben nu vaste klant, niet alleen voor mijzelf maar mijn hele familie.

A. Bouali

Onze internationale producten

In Nederland zijn wij momenteel de enige die deze unieke service aanbiedt. Wij focussen ons op goede producten en een perfecte service door het hele land. U hoeft niet meer naar groothandels of restaurants om van deze levensmiddelen te kunnen genieten. Vanaf uw eigen bank kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat onze bezorger binnen 24 uur bij u op de stoep staat om het af te leveren.

Bij MazaBazaar vindt u tientallen verschillende soorten levensmiddelen, tot wel 150 producten. De producten zijn typische dingen uit de Iraanse, Turkse, Marokkaanse of Afghaanse keuken. De meeste mensen zullen hierbij direct aan kruiden en specerijen denken. Toch is dit niet het enige wat wij bieden. Ons assortiment is zeer ruim, bestaande uit een aantal categorieën.