Vragen? Bel ons : 06 - 10747866

Altijd & 24/7 Bereikbaar

Gratis* & Snelle Verzending

Zonder Uitzondering Scherpste Prijzen

24/7 Bereikbaar

Snelle verzending

Beste Prijzen

Marokkaanse Recepten

De meeste gerechten uit de Marokkaanse keuken hebben couscous als basisonderdeel. Een volledige maaltijd bevat vaak de tajineschotel. Verschillende vleessoorten worden aan de gerechten toegevoegd, met lam als de meest gebruikte vleessoort. Met name kruiden en specerijen vindt u in de Marokkaanse keuken, omdat hun gerechten hier vaak zeer rijk aan zijn. Zo gebruiken ze veel komijn, kaneel en gember, met Râs al Hânout als bekendste kruidenmengsel. Ook wordt veel gekookt met citroen en olijfolie. Couscous is het nationale gerecht van Marokko. Andere typisch Marokkaanse gerechten zijn Tajineschotel, Briouettes, Harira en Bastilla.

Titel

Ga naar de bovenkant